Love, you got a feeling that you cannot hide

I have given a part of my soul to you.
And still, nothing is filling up the empty space where it used to be.
It hurts so bad. I know I must go on, because you won´t come back.
But it is hard, when I am so freaking in love with you.


A warm fuzzy feeling.
Or a hollow heart.

Love.


Oasis – Don't Look Back In Anger

Sitter här och värmer mina händer på mitt nyss gjorda yogi te. Smakade precis på det och det var så jävla starkt. Funtar på att hälla i lite mer mjölk, eller vatten. Hmmm, har ni några tips? Och tipsa snabbt som tusan i så fall för det håller på att bli kallt. Annars får det väl endast fungera som handvärmare, en ganska bra sådan faktiskt.

Annars då. Ja, tittar ut genom fönstret och ser snöstormen och är glad att mamma var snäll nog att ta stalltjänsten idag. Min ursäkt var att jag skulle plugga. Och så gör jag inte det i alla fall. Lite dåligt samvete där. Eller inte.. 

Nej hörrni nu måste jag lösa mitt te-problem innan det kallnar.. 



photo


No one laughs at God in a hospital

photo


Hejdå facebook, hej internetbanken!

Har efter ungefär hundra år och inte en dag för tidigt hämtat ut min kod till min internet gjrejsimojs på banken. Loggade in och såg till min mages glädje att ungefär 75% av mina kontoutdrag är till bland annat ica, konsum, diverse caféer och Mc Donalds...

Annars är det ju väldigt roande och sitta och granska sina in och ut pengar, man kan ju till och med få meddelanden! Vem behöver facebook längre? Vi har ju internetbanken!

photo

Blden är helt random. Men den var fin.

Nu är det officiellt.

  • Jag tittar ut genom fönstret - ser bara vitt.
  • Jag går ut genom dörren - Fortfarande bara vitt, och iskallt.
  • I stallet har hoppet om att kunna vara utan långkalsongerna getts upp för länge sen.
  • I stallet förfryser jag tårna efter en timme.
  • Min lilltå som alltid skiftar i blått efter en förfrysning - skiftar just nu i blått.
  • Det är första advent på söndag.
  • Det är 31 dagar kvar till julafton.


DET ÄR VINTER.
och jag hatar det.


Nigeria

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Vad gör man åt något när man inte kan göra något åt det?

Novemberfesten.

Det började med en jättefadäs, övergick till en trevlig tillställning med galen musik och inte så överdrivet läskiga spöken. I mitten ett inslag av en filmfestival, en mycket bra en dessutom, och avrundades med en diskhandske och några mönstriga slipsar.

Alltid mysigt med novemberfest, särskilt med två dagars ledigt som följd... 

photo


Elin Ruth Sigvardsson – Love (Acoustic Version) - Feat. Lars Eriksson


Listan.

photo


Att lägga till listan - innan jag dör ska jag..

- Möta soluppgången på ett tak med den jag älskar.

Mumford & Sons – Sigh No More


Coming up soon - X-mas


Glömska är inte en bra egenskap

Igår innan jag gick och la mig, kollade jag vilken buss jag skulle ta för att jag hade sovmorgon för att hedra Descartes som dog igår för en jävla massa år sedan. En timme extra skulle jag få sova. Skönt!

Men - undrar ni säkert nu, hon sitter ju och skriver ett blogginlägg 07:50 och vad är det för sovmorgon om jag får fråga. Då säger jag - Hej! Jag heter Moa och jag är väldigt glömsk av mig. För precis efter jag hade konstaterat en timmes extra sovtid så går jag och ställer tillbaka klockan tio minuter tidigare än vanligt för att hinna packa ihop mina saker.
Och ja - nu sitter jag här med en timme tillgodo innan bussen går. Jag skulle kunna sovit tills nu typ. Suck.

Daydreaming of being somewhere else.

Kärlek. En spellista för alla ni som inte riktigt heller har kommit ner på jorden efter en veckas drömmande.



photo

photo


I love. I´m in love.

Har precis ägnat i stort sett hela kvällen åt att njuta av filmer, och har lyckats träffa rätt för det mesta. Är inte film det mest underbara som finns? Drömma sig bort i en annan värld, hoppas att man någon gång ska få uppleva en del av det liv som alla i filmerna lever. Som ni förstår är det ju inte några tunga hemska draman jag ägnar min filmtid åt. För det mesta är det amerikanska tjejfilmer, Wallander, eller något annat lättsmält. Men lätt att leva sig in i.

Har just avslutat Vicky. Christina. Barcelona. för andra gången, jättebra tycker jag om det inte vore för berättarrösten som jag har lite svårt att förstå varför de la in. Den stör mest när man har kommit in i filmen. Men annars är den bra, jättehärliga miljöer, jag sitter nu här och trånar efter att få åka till ett varmt mysigt land med passionerade människor och vackra blommor och fin musik och leva där som en av dem. Åh. 

photo


Har man sagt A får man säga B, även om man har sexxyy påsar under ögonen







Min häst är världens sötaste

Jag har en häst, som ni vet. Han heter Néro och är sötast i hela vida världen. Därför tycker jag att han är mer än värd ett inlägg i den här bloggen som egentligen inte har plats för något hästsnack.



♥♥♥ Don Néro ♥♥♥


Walking In A Winter Wonderland

Är precis hemkommen från staden, har varit och shoppat med min kära lilla bror.

När jag går i stan såhär när det är lite kyligt i luften, mycket folk ute på gatorna och det börjar skymma för att sedan övergå till mörker - kan jag inte låta bli att längta till julhandlingen.

I år ska jag ta med mig någon, gärna en snäll vän, sätta på mig mössa, vantar och allt som kan tänkas vintrigt. Sen ska vi åka in till stan när det börjar bli mörkt, när det är nysnö på gatorna och när stan är julpyntad. Och så ska vi gå in på ett julpyntat varuhus, och sen på en julpyntad gata och köpa julklappar till alla i släkten för att sedan gå till ett mysigt café och dricka varmchoklad med grädde och äta en varsin lussebulle. Efter det ska vi åka hem med händerna fulla av påsar med inbundna paket.  

Jag vill leva i en amerikansk romantisk komedi. Det vore härligt.


photo


Höstprassel

När jag var liten, eller ja, liten och liten, förut så hade vi alltid en tradition. På hösten när alla blad fick fina färger och det var så där lite lagom kyligt, när de fina bladen ramlade ner och precis när bladen var ihopsopade till högar i slottsparken så tog vi en promenad där och hoppade i lövhögarna. Det slutade oftast i ett lövkrig och med löv innanför jackan och i håret gick vi och drack varm choklad med grädde i caféet. Det var mysigt. Då visste man att det var höst.

Men i år, och förra året också om jag inte misstar mig, så blev det inget hoppande i lövhögarna. I år så försvann ju hösten, när bladen fick fina färger, då blev det för kallt för några park-promenader. Och nu, när det är höstvarmt som det ska, så har bladen redan ramlat av och blivit ivägsopade. Synd, tycker jag. För då fick jag ju inte hoppa i lövhögarna.


 

photo
Regina Spektor – Eet


Good Afternoon, Sir.


Här är jag, utan lugg. För det blev inga bra bilder.


Lugg som inte syns

Tjafan bloggzz.

Jag har klippt lugg. Som inte syns. Mammas kommentar när hon såg mig var att det var fint med ljusa slingor, efter några minuter lägger hon till - men du har ju lite lugg! Fuck you. Här skulle jag göra tonårsrevolt och klippa av hela framsidan av håret. Och så kommer hon där och ser det inte ens..

Nu ska jag gå och spegla mig, och troligen ta några (läs fylla minneskortet) egobilder, får se om jag är på tillräckligt bra humör för att dela med mig av några sen.

See ya later.

Dags för nya tag

Läste lite inlägg som jag skrivit på senaste tiden och insåg att jag skriver sådana där tråkiga "idagharjag..."inlägg. Det var ju precis det jag inte skulle göra här. Inte på det viset i alla fall.

Nej, nu får jag ta och gaska upp mig och släppa fram min kreativa sida så jag inte blir deprimerad varje gång jag går in på en sådär härligt fin blogg som man blir inspirerad av och vill ta bort den här bloggen eftersom att jag tycker att den inte är värd att stanna kvar i bloggvärlden hos alla de mysiga bloggarna.

Vi börjar bloggen nystart med en mysig bild.

Källa

I-landsproblem i högsta grad, men ändå

Hur klarade sig världen utan Spotify? Jag bara undrar, för jag är just nu utan. Och mitt liv har raserat totalt. Jag vet inte hur jag ska lyssna på musik längre. Itunes kan ju gå och dö. Windows media player kan väl ändå inte räknas som ett godkänt musiklyssningsprogram? Och ja.. Eh--- Finns det några andra att välja på?

Jag upprepar - Hur fan klarade sig världen utan Spotify?

Insåg nu att detta är ett extremt i-landsproblem. Fick lite dåligt samvete för att jag sitter här och klagar. Nu ska jag lyssna på CD skivor och skriva ett nytt blogginlägg. See you soon.

Klart att Moa pluggar, vad trodde ni?

Jag är så duktig.



Har precis skrivit klart hela första delen i fysiken. Knappt suttit framför datorn alls, ännu mindre facebook. Och ska snart till stallet, har bara lite ångest för vet inte vad jag ska hitta på med Nero Nos idag. Det blir nog dressyr, är för tråkigt väder för att rida ut.. :)


Något annat som står på schemat är att läsa ut denna bok tills efter lovet... Vi får se hur det går. Men det vore ju lite roligare om boken var lika fin som den på bilden och inte en äcklig bibiloteksbok som min..

RSS 2.0