Nämen!

Tänk så det kan bli med en kylklamp, en potatis (inklusive potatishållare som bangar ur) och en nål (med en piercardiddi som lyckligtvis inte bangade ur). Jag sparade hundra spänn! OH yes!

Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

Två jobbpass kvar för sommaren, tre dagar kvar innan skolan börjar. Härligt! Inte!
Igår var jag och bästa Diddi på Ane Bruns "konsert, som hon iofs bara spelade tre låtar på - men det var trevligt. Sen åkte vi till rålis på sommarbio, mycket lyckat för jag fick en mascara och en wonderbaum! Dessutom var filmen jättebra, förutom att vi var tvungna att gå efter typ halva eftersom att fuckingjävlaskitekeröbajsbussarna inte går någongång mellan 22:55 och 01:20. Kom igen liksom!
Meen det var jättemysigt och träffa min bästis - vi har ju inte setts på jääättelänge!
Annars då, glömde min nya ring på en cafetoalett - jag hade den nästan i tre dagar tror jag! Duktig eller vad? Jag ska ringa till cafeet idag och fråga om de hittat den.. Den kostade typ 30 spänn men man kan ju göra ett försök i alla fall.
.
.
Tumblr_lg69w0lqap1qedc5zo1_500_large

bira bira bira!

Jag jobbar som fasen nuförtiden men är nu ledig fram till tisdag och firar detta med att sätta på blått nagellack och dra till värmland i två dagar för att titta på biffiga killar som tacklas utan tröja. Oh yes.
No more korv och pommes lukt om händerna på fyra dagar! Halleluja moment!
Ä fan nu vet ja inte mer vad jag ska skriva. Meen i alla fall så jaa typp.
Vi ses och hörs och what ever eller inte. Peace out!
.
.
och nej. kent hysterin är inte slut.
jag vet att den är länkad förut. men det kan inte hjälpas - den är för bra så här kommer den igen.
Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )
"nya" tillskott i hysterin:
Kent – Sundance Kid
Kent – Sverige
Kent – Elite
Kent – Max 500

jag. garvar. ihjäl. mig

Fy fan för min humor men HAHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHHAHAHHHHHHHHHAHHAHAHAHHAWHA jaggg döööörrrr sååååååååååååååå kul hhahahhahahha

gööötet imoooröön

imorgon blir det en lång svettig biltur med familia till götet och på onsdag blir de liissseebersch! och den här gången ska jag inte vara en mespropp som jag brukar - jag ska åka den galet höga fritt fall saken som är typ stört läskig (har aldrig åkt fritt fall i någon form, så bra början!) och den där kanongrejen med loopar och skit. sen får jag balansera upp med kaninresan eller något.
fett kul inlägg. som vanligt. puss på er.
Tumblr_lovdsc6hpz1qa20meo1_500_large
Kent – Pärlor
Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )
Kent – Dom Andra
Kent – Kärleken Väntar

RSS 2.0