snurrigt och surrigt

Allt snurrar. Ibland snurrar det lite mer.
Det snurrar i huvudet, det snurrar i magen, det snurrar i hjärtat.
Världen snurrar.
.
Sommaren surrar förbi fönstret, men allt är precis som det ska. Jag har ytliga problem och ler mest hela tiden. Allt är så jävla mycket bättre på sommaren, även om den alltid är för kort.
Det går bra nu- Om jag inte tänker på viktiga saker. Det går bra nu.
.
Tumblr_loqwm1vwne1qlj7x2o1_500_large
Tumblr_lowxdkzc531qlzeebo1_500_large
Håkan Hellström – 2 steg från paradise
Håkan Hellström – Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig
Death Cab for Cutie – What Sarah Said
Death Cab for Cutie – 405 (Acoustic)

jennilito bby

tjobloggz. hjemma från götland nu. : ) fett kul.
träffade jennilito idag, vi gick i spårade sverigeaffärer och köpte grytlappar. sen spenderade jag way too much pengar på parfym, jobbkläder och läppstift. hey! yey! ney! meeeen. de va myyysiigtt. nu e ja gal1 tröttiisisissbajs. okej borde inte blogga. snart kommer fula webbcam bilder igen. ohh noo! fly fältet! annars då. ingenting händer. bkllllllllllöööööö. okej nej. sluta spåra. någon får logga in på facebook snart så jag kan spåra där ist. pöhö. sesfan. pusselipuss.
Define-yourself-107490-530-448_large_large

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥tjooo bloggzz !
jag är hjemma, har vart på rödislögis i tre dagar med bästis Diddi ♥♥ det var grymt mysigt och grymt skönt att slippa från stekoset på grillkiosken där jag annars spenderar mitt liv blandat med lite hästskit och en iofs mycket söt hest. nämen alltid trevlans med bästis ♥
imorgon bitti (skojar inte, åker 4 på morgonen humpf) drar jag till stockholmsveckan på guteland och festar gal1! ! ! haha nä klart jag inte gör, men jag drar till gotland iaf, fast i en röd ford fullpackad med sänglakan, badankor och resten av min partyfamilj. woop woop. nämen, trevligt skare väl bli. så har typ packat hela dagen. askul. ! ..
vi höres kära vänner, datan följer med så om gotlandsbåten har wifi så får ni nog extremt tråkiga natt/morgon inlägg imorgon! tjo! ♥♥♥♥

typ allmänt glad tjej

Tumblr_lo4iqsaa2e1qe5h57o1_500_large
12858488919381_large
Mc7aqarzwi0nwd6aaa_large

håkan <3

hej igen, inte så himla länge sen faktiskt!
Sitter här och har lite allmänt vanlig jobbig jobb-ångest som jag får när jag inte jobbat på ett tag (två dagar) och ska tillbaka imorgon.. Och på fredag, och på lördag. Men jag slipper jobba kväll i alla fall, så typ najs.
annars då, har precis spelat pingis och dansat överdrivet fult. har lite musik brist så ägnar min oändliga spotify tid mest åt att lyssna sönder maggio - som btw är bra! och utsåld på cirkus om man inte vill sitta ner (vem vill det liksom??) eller typ betala alldeles för mycket pengar. bajs på det.
sugen på läsk, tur att vi har galet mycket burkar i kylen! när jag har spårat klart här uppe i hettan ska gå ner och ta mig en cola. numum.
jaaa, igår va ja på allsång - de va fett. håkan va där, det var mest fett. och jag fick hans autograf : D : D : D fast jag ville ha den på skon. ... .. .. . .. det hade vart najs. : D D : pöhö
nämen nu ska ja ha cola. pöhö. <3
5908535551_e2e9e4abc9_z_large
Hkanhellstrm_xl_large

Vem bryr sig om P&L om man har såhär kul hemma på Titanicstolen

Jag, en webbkamera och Maggio på unlimited. Fan vad skojsigt.
Veronica Maggio – 17 år
Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

RSS 2.0