Das Giraffe


Långhelg

Nu väntas fyra underbart härliga dagar i ledighetens tecken. Planerna för helgen är inte många, till största del - sova. Kanske, kanske ett hästköp. Kanske en dag som hästskötare. Vi får se.
Jag vet i alla fall en sak jag inte ska göra. Plugga.

Najs!


Send me on my way

Nu börjar sommaren stiga mig åt huvudet. Imorse när solen sken in genom fönstret på morgontidningen och jag gick till bussen utan att frysa det minsta, träden börja återta sin rätta färg, och turkietresan bokades igår kväll(!!!) kunde jag inte annat än att låta bli att längta så in i bängen mycket efter en varm sommardag på stranden.

Och jag menar med den här underbara somrigt fina klänningen som finns hos H&M, skulle jag skina mer än solen när jag går i den varma sommarsolen med en smältande glass i handen.

 



Herregud.
JAG VILL HA SOMMAR!


Hej och hej då

Jag vill blogga, men jag vet inte vad jag ska skriva om. Så jag skriver om ingenting.
Och lägger in en låtlänk. :o)

--------><-------

Lycka är "Kommentarer (1)"

Vet ni hur glad jag blir när ni kommenterar? Jag blir sjukt glad. Sjukt glad. Jag har någon sorts förkärlek till kommentarer.
Förstå ni då hur glad jag blev när jag loggar in och har två kommentarer? Två! Och jag har bloggat här i ungefär två dagar? Tack. ♥

Vissa stunder vill man stanna i för alltid

Idag har jag fått uppleva en av de bättre stunderna i mitt liv. Jag pratar självklart om treornas musikuppspel. Allt var sjukt bra, musiken, artisterna, ljuset, publiken, och framför allt stämningen!

I en av de lugnare låtarna där det var två som sjöng den här låten, spelade akustisk och piano tog flera i publiken fram sina tändare som värsta rockballaden. Det var ett moment.

Men det absoluta mest fantastika, underbara, härliga, stämningsfulla och sjukt snyggaste var avslutningsnumret där skolans absolut snyggaste (guda gåva) sjöng tillsammans med några andra som körade en låt som jag inte kommer ihåg för tillfället. Hela publiken klappar med, sen går alla treor in på scenen - tackar för sig och alla fortsätter klappa och livet är bara helt underbart.

Det går inte att förklara på något sätt med ord. Mer än att det var så jäkla bra.

 


Äkta sommarkänslor

Vaknar tidigt på morgonen, solstrålarna skiner in genom fönsret och lyser upp hela rummet. Går iväg till bussen, ängnar en tanke åt hur varmt det är. Sätter på mig solglasögonen och njuter.

På långrasten blir man bjuden av en snäll människa på glass och sätter sig i solen och njuter lite mera. I skolan råder sommarstämning trots att det "bara" är maj. Inga särskilt viktiga lektioner, bara förberedelser för kursprov och omprov.

På bussen tänker man ut en fenomenalt blogginlägg och njuter lite mer av solen. Kliver av, sätter på en underbar låt ( ) och vill inte göra annat än att slänga sig i dikeskanten och falla i oändligheten, men gör det inte eftersom grannen kör förbi. Istället vänder man blicken mot himlen och förundras över hur vackra och otroligt somriga moln är. Njuter lite till. Tänker på sommaren och längtar.

Sen kommer man på att det inte är någon mening med att längta utan ängnar istället tiden åt att bara njuta och helt enkelt vara korkad, tom och glad.


Att se upp till, och försöka efterlikna.

Mina förebilder här i bloggvärlden:

Tänk om jag kunde blanda alla de här bloggarna till en enda stor mysig, varm, fin och alldeles underbar blogg. Det är min strävan. Mitt största mål i livet.

Lycka till mig själv, säger jag bara.


Allt som faller mig in, och lite till.

Ännu en blogg till historien. Eller kanske snarare: Ännu en blogg att snabbt klicka förbi, eller inte klicka förbi alls.

Jag hoppas i alla fall att ni klickar förbi, och sen klickar förbi igen, och klickar förbi igen. Sen kan ni välja själva om ni vill klicka förbi några fler gånger.


Hej då.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0