Spotify går under, jag måste langa fram plånboken.

Japp, tänkte vara duktig och blogga idag. Så here I am. Jag är för tillfället lite och ganska mycket irriterad på nya, snåla spotify. Inte för att min tid har gått ut - fast den närmar sig.. Men Spotify och jag är inte mycket till vänner idag. Han låter mig inte lyssna på de låtarna jag vill lyssna på. Fast jag hittade en spårad låt som någon skickat till mig så det var ju lite roligt.
Woody Guthrie – Car Song
Den var rätt spårad den.
När vi ändå snackar Spotify passar jag på med lite låtlänkar.
Erik Hassle – Don't Bring Flowers After I'm Dead
Johnossi – 18 Karat Gold
The Rolling Stones – Ruby Tuesday
Säkert! – Vi kommer att dö samtidigt
Armand Mirpour – I Am A Volcano
Timo Räisänen – Numbers
Timo Räisänen – I got you babe
Och lite whi bilder.
Tumblr_lj4txk8scq1qzmxzao1_500_large
228060_10150175640303262_590233261_6760283_7133837_n_large
Tumblr_ll5ontut281qj9k7fo1_500_large

Tillägnat en mycket fin vän till mig som fyller nästanarton idag

Grattis min älskling !

Diana är en busunge

Vart helt plötsligt lite bloggsugen bara sådär - Så här är jag! En av världens sämsta blogguppdaterare uppdaterar ännu en gång lite efter alla andra.
.
Idag hände en ovanlig sak, jag vann en sak i en tävling som jag aldrig brukar göra annars liksom - Biljetter för mig och 3 kompisar till en live session på P3 med Erik Hassle och någon mer som jag inte vet vem det var.. Så det blir ingen skönhetssömn i natt heller, men så får det gå. Jag har ju ändå prioriterat bort sömnen framför bra betyg och mitt sociala liv i Jennis smarta tonårstriangel.
.
Min galna kompis Diana däremot (som btw är en av mina medföljande kompisar till p3, den andra är Gabbz) facerapeade mig idag och sedan fortsätter hon att kommentera seriösa kommentarer när min gamla tränare ställer seriösa frågor.. Diddi busunge...
.
10 personer gillar att jag ska åka iväg. Jag känner mig älskad.

Always this ridiculous obsession with love

Man uppnår mycket innan tio på en vardagsmorgon om man inte går till skolan utan istället ägnar sig åt..
att må allmänt dåligt och förmodligen ha feber
att äta chips och dricka sockerdricka
att titta på en av de absolut bästa filmerna och gråta lite
.
Tumblr_lic0gbjaag1qdixh3o1_500_large
2001_moulin_rouge_tango_large
Tumblr_lkis7ptfwz1qauyy5o1_500_large
.
Love? Above all things I belive in love. Love is like oxygen. Love is a many splended things. Love lifts us up were we belong. All you need is love.

Grymt sa grisen. Pihi.

Vår ringsignal är grymt jobbig. Tänkte bara säga det. Det liksom skär i huvudet så man tror att hjärnan ska dela sig i två halvor. Grymt sa grisen. Och min väckarklocka funkar inte så om någon vill ringa min ungefär 06:18 imorgon bitti så vore det jättegulligt (observera att jag inte menar detta på allvar det skulle förstöra min dag) puss.

Partygirlzzen

Jag älskar att min kära vän Diddi bloggar åt mig när jag är så urusel på det - det är riktigt vänskap det! Särskilt eftersom att 2/3 av mina bloggläsare var närvarande när Diddi (1/3 av de 2/3) skrev inlägget . tummen upp!
.
Valborg blev inte jätteparty precis, men det var ju grymt ändå och allting luktar rök såhär i efterhand - så något uppnådde vi ju med kvällen.. Nä men det är ju alltid bäst med mina älsklingar! Det är vi som tar partyt till Kungsbergas busshållplatser - woop woop!
.
Igår halvsov jag hela dagen och idag har jag ont i halsen och fryser woop woop. Not. Men nu ska jag ge mig ut i kylan igen - woop woop. Not.
Puss

RSS 2.0