Tre sådana där Parisbilder


nej nu banne mig ska jag blogga

HEJ! Det var länge sen banne mig.
Men nu har jag lite halv tråkigt och borde verkligen sätta på mig hästkläder och åka till stallet men nu bloggar jag i alla fall.
.
Jag kom hem från underbara, superfina, dundermysiga Paris igååår och idag har jag haffat Diddilito innan hon drar till ingemansland ute i skärgården. (Jag ska komma och förgylla din tillvaro snart dock). Det var mycket trevligt, både Paris och Diddi.
Jag shoppade oanständigt lite i Paris, nästan så att jag skäms så tänker inte skriva om det lilla jag verkligen köpte för då kommer ni bara att fnysa åt mig.
Vi hängde på världens bästa bokhandel mest hela tiden, för att ja - den var typ bäst. Sen var vi högst upp i Eiffeltornet. Det var coolt, banne mig.
En av höjdpunkterna var att gå på flashiga shoppinggatan och känna sig allmänt cool, om en sisådär tio år när jag har blivit rik och skaffat mig en snygg pojke att ha på armen ska jag åka dit och shoppa på den coola sidan av vägen - en plånbok för 4000 kanske..?
.
Nä nu får jag ta och rycka mig i kragen. På midsommar hänger jag med coolaste Jennilito. Det blir Asum. Puss banne mig. (Nu insåg jag att det där med banne mig nog var en ripoff av Jenni, jag är en härmapa banne mig) puss i alla fall.

Snygga killar och fina tjejer.

Snygg sångare, snygg snygg gitarrist och finaste tjejerna - vad med behövs? Superasm spelning med Armand Mirpour på Grönan ikväll. De e najs.
Imorgon ska resten av min klass springa efter en boll i gröna tröjor - ungefär som Sverige-Finland idag, fast Sverige hade gul-blå tröjor då. Jag har varit klok nog att inte utsätta mig för denna förnedring (som det med all säkerhet skulle bli eftersom att jag duckar varje gång någon ser ut att satsa på att sparka iväg bollen - vad jag vet inte en jätte framgångsrik metod inom fotboll). Men jag måste ändå sitta där på kanten och applådera när bollen rullar in mellan rätt stolpar. Heja heja... Annars blir jag typ halshuggen av min lärare.
Aja. Nu ska jag sova, eller titta på Gossip Girl. Hm. Har kommit till fjärde säsongen nu btw (Diddi). I´m catchin´ up.
Puss.

RSS 2.0