Shoppa tills du droppar

Ja ni, idag var det skolan som gällde. Kände att dagen var oändligt lång. På gjympan hade vi intervall träning - INTE roligt asså, inte roligt alls. Och jävligt jobbigt. Fifan.

Sen drog jag till stan med några bruds från klassen, rättare sagt Linnea, Diana och Kajsa. Vi shoppade galet ! Eller ja, jag och Linnea i alla fall. Diana var pank och Kajsa skulle hem och städa, kul gäng det där.
Jag köpte i alla fall en jeanskjol med vita knappar från Monki, en typåse från Weekday och en tröja som matchar kjolen från H&M. Är supernöjd med kjolen och tygpåsen men är lite osäker på tröjan, men den var ju inte speciellt dyr så ja. Ska lägga upp bilder när jag orkar :)

Imorgon har jag Kemiprov. ASKUL. eller inte. Det har blivit flyttat två gånger, så vi får se om det blir något imorgon nudå. Men det blir det säkert för jag kollade på Idol och House istället för att plugga. inte okej Moa, inte okej. SKÄRPNING.


Slänger in en bild på ett exempel på vad vi gör på rasterna - OFFERBARN.


Moa hälsar till sina bloggläsare bakom skärmen

HEJ BLOGGEN!

Jag hade lite tid här nu efter skolan så här, det brukar jag ju inte ha, så jag passar på att blogga nu.
Sitter och lyssnar på Hååkan Hellströöm, har lite pippi på honom just nu, pratade med några brudar i klassen att gå på hans konsert i november så jag måste ju lyssna på han nu så jag kan alla låtar, det är ju en del kan man säga..

Tänkte precis säga att jag inte hade några läxor, men så kommer jag på att jag hade tyskaglosor tills imorgon. Fan också. Jag gör dom på bussen imorgon. BRA PLAN! Tyskaläraren älskar mig, så mitt mvg är nog redan kirrat. Tummen upp för den!

Japp, snart ska jag till stallet. Ni får inte veta mer än så, MEN om ni skulle vilja veta mer - läs min hästblogg! haha, produktplacering yes. Inte för att jag har bloggat på hästbloggen på typ ett år eller två, men ni kan ju kolla in och kommentera gamla inlägg!

HEJ DÅ.

Kom igen

Åh gud det gör så ont, att nåt så nära kan vara så långt bort..


STRESS

Going on in Moas huvud.. oj, men titta, TVÅ kommentarer! då måste jag ju ta och blogga. Men jag vet ju inte vad jag ska skriva om. humm. jag skriver ändå. det blir väl knas som vanligt. jaja. nu köör jaaa.
smart tjej.

snart ska jag till skolan efter en sov/pluggmorgon (tro det eller ej, jag HAR PLUGGAT!) och ha kemiprooovvv. galet. ni vet jag är ju naturare nu för tiden... den ni!

Nu MÅSTE jag till bussen annars missar jag den. aahhh.

btw. jag har en spårad outfit idag, turkosa leggings och randig tröja! ahhh . hahaha. hejdå.

RSS 2.0