Sex utklädda tjejer med låtsasblod i ansiktet

Igår eftermiddag möttes sex utklädda tjejer med låtsasblod i ansiktet vid spottkoppen i TC, de åkte tillsammans med ett pendeltåg som visade sig bli två minuter sent. Då fick de sex utklädda tjejerna med låtsasblod i ansiktet springa med all sin packning över hela perrongen och ner till busshållplatsen. Där det tyvärr inte kom någon buss. Och eftersom de sex utklädda tjejerna med låtsasblod i ansiktet var ute in the middle of nowhere, så gick inte nästa buss förrän om två timmar. De sex utklädda tjejerna med låtsasblod i ansiktet fick lite ångest och gjorde allt de kunde för att försöka komma därifrån. De frågade bland annat två poliser om skjuts, med låtsasblod i ansiktet förstås, men utan framgång. När de sex utklädda tjejerna med låtsasblod i ansiktet ´s kompis ringer springer de sex utklädda tjejerna med låtsasblod i ansiktet för allt de har tillbaka upp på perrongen och åker vidare en stund tills de går av och blir hämtade av en snäll mamma i en blå minibuss.

Väl framme kollade de på film, åt en ansenlig mängd socker varierat med fett, lyssnade på musik och skrattade. Sen gick sex utklädda tjejer med låtsasblod i ansiktet och en tjej med överdrivet mycket ögonskugga och väst och la sig.

Detta var, för er som undrar, min klass - inte så festliga, men garanterad mysiga - halloweenfest!



DET KOMMER BLI AAAWSOME!

HALLOWEENFEKKEN ÄR KIRRAD! Yeeey!

Trodde först att det inte skulle bli något, sen blev det det, men så kunde ingen, och sen kunde några visst i alla fall. :D Så japp, tjotahejti på lördag i brudklänning och röda naglar. Party party party... :)

Läsarantalet skjuter i höjden

Snart exploderar bloggen av överansträningning. Hela 3 läsare (iofs varav en är jag) och 2 kommentarer. PLUS att jag faktiskt har bloggat två dagar på rad nu. Pjuh. Får nog ta det lite lugnt så det inte blir någon undergång för jorden alltför snart.

Idag åkte jag till Thessis efter skolan och vi hade pluggeftermiddag, fick rätt mycket gjort faktiskt. Sen åt vi köttfärssås på burk med extremt mycket lök, ketchup och vitlökssalt - mmmm! Och kollade på Snabba Cash, läskig film det där asså. Trodde folk skulle hoppa på mig och slå ner mig hela vägen hem, inte kul asså. Framförallt var det ju jättemysigt och träffa Therese som jag inte träffat på år och dar typ. :)

Vet inte om jag nämnt det, men vi ska ju ha haloween fest med klassen och det går åt helvete allt ihop. Vi skulle kanske varit i en kyrka - hur coolt vore inte det? Men det gick ju såklart inte, så nu kanske vi ska ut till ödemarken istället, om det går. Annars vet jag inte vad vi gör. Gaaah det måste ju bli av!! Jag ska ju vara död brud och Diddi ska vara död, svartklädd brud. Asmatchigt jue.


Hang on there mina kära läsare!


Jag hos Thess idag, pluggar galet (som ni ser)

:)


Kaniner på Mars - mama.

Jag borde verkligen, verkligen plugga. Fysikprov på fredag och kommer inte hinna plugga något på torsdag. Alltså bara idag och imorgon på mig. Men lusten (om det nu fanns någon från början) gick ur mig när jag upptäckte att vår "nya" dator, den enda som har internet, inte har office installerat på sig. Så jag kan inte öppna anteckningarna, och inte skriva något heller. Kunde ju använda gamla datorn, men den har inte internet. Så där sket de sig. Big time.
Så jag bestämde mig för att vänta på instuderingsfrågorna som kommer imorgon. Och sen får jag lita på min icke närvarande naturbegåvning inom fysik. Härligt!

Idag hade vi yoga på idrotten, med en stor dansk (eller var det norsk, hör ingen skillnad) man som hade värsta basrösten. Men ja, det var väldigt skönt. Jag gillar yoga!
Vad gjorde vi mer... vi hade drama. Det var dagens höjdpunkt när vi skulle leka kull och kullaren var snuskgubbe som sprang och sa Får man klämma lite...? Den som blev jagad var 'jungfru' och skulle säga Mamma, mamma hjäälp! Det var extremt roligt i verkligheten kan jag säga. Kramp-i-magen-roligt, ni vet.
Jag hade engelska också. Vi såg en film om Nigeria. De bodde på en sopptipp. Fast de var glada i alla fall. Det var bra.

Jag borde fortfarande plugga, men jag tänker fortfarande inte göra det. Mohahahhaa. Eller Mohahah till vem? Till mitt fysikbetyg I guess.

Regina Spektor – Eet
Regina Spektor – Fidelity
Regina Spektor – On The Radio
Regina Spektor – Hotel Song

Har inte hört de här, för mitt Spotify är dumt i huvudet. Men Diddi skickade dem och då är de väl bra. Så tills jag har fått mitt spotify och mitt liv tillbaka så kan ni ju säga om låtarna är bra eller inte. Fast det är ju bara Diddi som läser den här bloggen, och jag antar att du tyckte att de är bra, eftersom du skrev det. Så ja. Jag kom inte fram till något. Men jag har inte hört de här kommande två låtarna. Bara så ni vet.

Regina Spektor – Hero
Regina Spektor – Laughing With




Dream on, bitch

photo
 photo

Kärlek

photo

Alla älskar någon,
Jag älskar dig.

Älskar du mig?

RSS 2.0